De meest bekeken voetbalpodcast van Vlaanderen is terug op Play Sports

woensdag 10 augustus 2022

De vakantie is achter de rug, de voorbereidingen zijn getroffen. Na bijna drie maanden radiostilte zijn Sam en Evert eindelijk terug. Geen één-op-één interviews met voorspelbare antwoorden, wel ongedwongen gesprekken in een losse sfeer met de meest spraakmakende figuren uit de Belgische voetbalwereld.

Zo passeerden onder meer Kevin De Bruyne, Radja Nainggolan, Toby Alderweireld, Hans Vanaken, Stijn Stijnen, Glenn Verbauwhede, Luc Nilis, Wesley Sonck, Johan Boskamp, Wouter Vandenhaute en Jelle Van Damme al eens de revue.


Aan die succesformule wordt niet gesleuteld, aan de studio dan weer wel. En bij een nieuwe studio hoort een nieuwe entourage. Met Frank Raes, Stijn Francis, Pedro Elias, Robin Pront, Gilles Mbiye-Beya, Ward Kerremans, Cyriel Dessers, Rik Verheye en Filip Joos krijgen Sam en Evert de hulp van de 'MIDMID' entourage, een panel van tien zelfverklaarde kenners die hun passie voor het voetbal met de wereld willen delen.

Ex-Rode Duivel en Club Brugge-icoon Gert Verheyen trapt de nieuwe jaargang van 'MIDMID' af op donderdag 11 augustus vanaf 12.00 uur op de Play Sports podcastplatformen en om 22.05 uur op Play Sports 1, meteen na de LIVE uitzending van de Conference League voorronde wedstrijd tussen Anderlecht en Paide. Een week later schuiven Frank Raes en Franky Van der Elst aan voor een nostalgische terugblik op het WK van 1994!

Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports: 'Met 'MIDMID' bedienen we Play Sports-klanten die toch nog nét dat tikkeltje méér willen. Van gast tot onderwerp: 'MIDMID' doet het steevast anders. Dat, en de formule waarbij het tempo onderhevig is aan het gesprek, maken dat gasten zich helemaal blootgeven in de 'MIDMID'-cocon. Kortom, een show waar voetbalminnend Vlaanderen wekelijks zijn alarm voor zet.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers