'De Mol' start op ZONDAG 25 maart

vrijdag 2 maart 2018

Op het strand van Oostende, op T-shirts, via projectie op gebouwen, op social media, in een verdwaalde piñata of vergezeld van een cactus. Het zinnetje Heb Je Mij Gemist dook de voorbije week enkel te onpas op en deed dat meteen in heel Vlaanderen.

De website hebjemijgemist.be toonde enkel een aftelklokje. Het vermoeden dat dit alles naar De Mol op VIER verwijst, werd zopas door de zender bevestigd met de release van de eerste bloedstollende beelden van 'De Mol 2018'.


De zender maakte daarmee ook meteen de startdatum van het nieuwe seizoen bekend en opent de jacht op de mol op zondag 25 maart. Tien onbekende Vlamingen, Gilles De Coster en met hen ook een klein miljoen mollenvangers maken zich op voor een waanzinnige roadtrip en een bloedstollende zoektocht langs uitgestrekte vlaktes, broeierige grootsteden en charmante pueblos in het kleurrijke Mexico. Onderweg moeten de kandidaten slagen in zoveel mogelijk opdrachten, want alleen zo kunnen ze geld verdienen. Maar ze moeten elkaar vooral nauwkeurig in de gaten houden, want in hun midden huist een sluwe saboteador. De mol. En die doet niets liever dan de groep tegenwerken.

Gilles De Coster: 'Ik voel nu alweer de spanning van een aanstormend seizoen van 'De Mol'. Je voelt dat veel mensen er op zitten te wachten, en dat is een heel fijne vaststelling. Eindelijk mogen we laten zien waar we al zolang met veel plezier en overgave aan bezig zijn. Ik kijk ook enorm uit naar alle theorieën en pronostieken, en kan niet wachten om de kijkers mee te nemen op reis doorheen het prachtige Mexico.'

Het eerste en het tweede seizoen van 'De Mol' werden uitgezonden op maandagavond op VIER. Voor dit nieuwe seizoen kiest de zender nu resoluut voor zondagavond.

Annick Bongers, programmadirecteur: 'VIER verwelkomt steeds meer nieuwe en jonge kijkers. De voorbije seizoenen bouwden we ons zendschema verder uit van maandag tot donderdag, en we zorgden tegelijk voor steeds meer variatie met onze programma’s. 'Sports Late Night' garandeert sinds vorige zomer een vaste en succesvolle voetbalafspraak op vrijdag, zaterdag en zondag. In het najaar zullen we ook de nieuwe frisse dansshow 'Dancing with the Stars' in het weekend programmeren op VIER. Dus hebben we er dit voorjaar bewust voor gekozen om straks, van eind maart tot midden mei, met 'De Mol' in te zetten op het weekend. We zijn er zeker van dat dit nieuwe seizoen van 'De Mol' een geweldig spannende én ontspannende afspraak wordt met VIER op zondagavond voor de hele familie.'

'De Mol' start op zondagavond 25 maart op VIER. Het programma zal dit seizoen ook een breed kijkersforum krijgen in Café De Mol.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers