Derde EK-match Rode Duivels tegen Finland live bij Sporza op Eén!

zondag 20 juni 2021

Opnieuw Deviltime! Maandag spelen de Rode Duivels voor de derde keer op het EK voetbal 'Euro 2020'. Bij Sporza zit je opnieuw op de eerste rij om de match te volgen en volop te supporteren!

Zit er ook tegen Finland een overwinning in? Na de zegetocht tegen Rusland en Denemarken is het afwachten of dit ook nu lukt. Mogen we durven dromen van de Europese titel?


Op Eén kan je Finland - België integraal volgen vanaf 20.25 uur. Commentaar is van Peter Vandenbempt. In de studio van 'Villa Sporza', onder de VRT-toren, zorgt Karl Vannieuwkerke voor een voorbeschouwing. Analyse van de match volgt in de late avond met Youri Mulder, Wesley Sonck, Steven Defour en Mo Messoudi.

Finland - België, maandag 21 juni om 20.25 uur,  'Villa Sporza' rond 23.35 uur op Eén.

 


Lees ook:
Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangramberen openen 'Villa Sporza'
Zo volg je Euro 2020 en onze Rode Duivels bij Sporza

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers