Deze BV's doen mee aan nieuw seizoen 'BV Darts'

donderdag 14 juli 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2021

VTM 2 komt dit najaar met een nieuw seizoen van BV Darts'. In dat programma nemen BV's het tegen elkaar op in een heuse dartscompetitie. De eerste reeks werd eind vorig jaar uitgezonden en Andy Peelman ging toen met de beker lopen.

Dit najaar keert 'BV Darts' terug op VTM 2. Opnieuw zullen twaalf bekende gezichten het in een dartscompetitie tegen elkaar opnemen. En Het Laatste Nieuws meldt donderdag voor welke bekende gezichten je binnenkort kan gaan supporteren.


In 'BV Darts' seizoen 2 zie je de volgende BV's aan het werk:

Saartje Vandendriessche (47), Elke Clijsters (37), Hans Van Alphen (40), Jamie-Lee Six (24), Tourist LeMC (38), Riadh Bahri (33), Omar Souidi (37), Francesco Planckaert (40), Maksim Stojanac (24), Pascal Braeckman (60), Zuhal Demir (42) en Flor Decleir (32).

De verschillende BV's kunnen alvast naarstig aan het oefenen slaan om in de voetsporen te treden van Andy Peelman, de winnaar van vorig jaar.

'BV Darts' seizoen 2 zie je dit najaar op VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers