Dieter Coppens vertrekt met 6 reisgezellen voor nieuw seizoen 'Down The Road'

zondag 1 mei 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

De valiezen zijn gepakt en de boardingpass ligt klaar! Dieter Coppens kondigde zonet via zijn sociale media aan dat hij vertrekt voor een gloednieuw seizoen van 'Down The Road'.

Samen met zes nieuwe, enthousiaste reisgezellen vertrekt hij op avontuur. Ruben, Simon, Bob, Isa, Anne-Sophie en Ellen vatten samen met Dieter en begeleidster Saar de tocht aan.


Het wordt een exotische en verre reis: de groep nam vandaag samen het vliegtuig naar de bijzondere bestemming Thailand, waar ze een prachtige tocht zullen maken. Op het programma staat alvast veel zon, maar hopelijk ook nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen.

Hun avonturen zie je later op Eén in een nieuw seizoen van 'Down The Road'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers