Dirk Roelens nieuwe hoofdredacteur ROB-tv

donderdag 1 maart 2012

De Oost-Brabantse regionale zender ROB-tv heeft een nieuwe hoofdredacteur. Dirk Roelens volgt Guy Delforge op die al in november vorig jaar op non-actief werd gezet. Roelens wil efficiŽntie nastreven en met meer dynamiek betere programma's maken om het hoofd te bieden aan de gevolgen van de economische crisis en de verhoogde concurrentie in de media. Dat zei hij in een mededeling naar aanleiding van zijn aanstelling.

Guy Delforge was hoofdredacteur van ROB-tv sinds 2006, maar dan vooral belast met de zakelijke leiding van de zender. Met Dirk Roelens krijgt ROB weer een échte hoofdredacteur. De zakelijke leiding van de regionale zender voor het oostelijke deel van Vlaams-Brabant wordt overgenomen door Wim Aerts. Hij is de nieuwe algemeen directeur.

Roelens zegt nog over zijn nieuwe taak: 'Onze missie is duidelijk: informeren, duiden, mobiliseren, ontspannen en ontroeren.'

Bron: deredactie.be


ROBtv

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin ťťn van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers