Dirk Roelens nieuwe hoofdredacteur ROB-tv

donderdag 1 maart 2012

De Oost-Brabantse regionale zender ROB-tv heeft een nieuwe hoofdredacteur. Dirk Roelens volgt Guy Delforge op die al in november vorig jaar op non-actief werd gezet. Roelens wil efficiëntie nastreven en met meer dynamiek betere programma's maken om het hoofd te bieden aan de gevolgen van de economische crisis en de verhoogde concurrentie in de media. Dat zei hij in een mededeling naar aanleiding van zijn aanstelling.

Guy Delforge was hoofdredacteur van ROB-tv sinds 2006, maar dan vooral belast met de zakelijke leiding van de zender. Met Dirk Roelens krijgt ROB weer een échte hoofdredacteur. De zakelijke leiding van de regionale zender voor het oostelijke deel van Vlaams-Brabant wordt overgenomen door Wim Aerts. Hij is de nieuwe algemeen directeur.

Roelens zegt nog over zijn nieuwe taak: 'Onze missie is duidelijk: informeren, duiden, mobiliseren, ontspannen en ontroeren.'

Bron: deredactie.be


ROBtv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers