Dit zijn de allereerste beelden van 'Samson & Marie'! Binnenkort op Ketnet

dinsdag 22 september 2020

Ketnet verwelkomt vanaf maandag 28 september 'Samson & Marie' in de grote Ketnet-familie. Vanaf dan zullen de langverwachte afleveringen te zien zijn op Ketnet. Vandaag verspreidt Ketnet de allereerste beelden van deze gloednieuwe reeks.

Met 'Samson & Marie' leren de Ketnetters een nieuw maar vertrouwd duo kennen. Echter spelen de avonturen zich niet meer af in de Dorpstraat 101 maar in een busje met nummerplaat bus 101. Elke aflevering trekken de twee dikke vrienden er op uit met hun kampeerbusje en beleven ze veel kleine avonturen. Ze lachen, spelen en zingen er op los en maken soms ook eens ruzie, net zoals alle dikke vrienden. Af en toe duiken er ook een aantal vertrouwde gezichten op, zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen. Niet enkel de Ketnetters gaan kunnen genieten van de avonturen van 'Samson & Marie'. De reeks zal ook te zien zijn in Nederland.

Ketnet verwelkomt Marie in de grote Ketnet-familie
Voor Ketnet voelt 'Samson & Marie' als thuiskomen, want ook 'Samson & Gert' was jarenlang te bekijken op Ketnet. De eerste aflevering van 'Samson & Gert' werd uitgezonden op 2 september 1990, ondertussen bijna 30 jaar geleden. Gert kondigde vorig jaar aan dat hij afscheid zou nemen. Met dochter Marie was de opvolging verzekerd en kreeg Samson er een extra baasje bij.

En nu, 30 jaar na de eerste aflevering van 'Samson & Gert', zetten 'Samson & Marie' dat verhaal in een nieuw jasje verder op Ketnet. Gelukkig hoeven de Ketnetters niet meer te wachten tot zondagochtend om te genieten van deze gloednieuwe reeks.

'Samson & Marie' vanaf 28 september iedere dag op Ketnet en altijd digitaal via de website, app en YouTube kanalen van Ketnet en Ketnet Junior.


Lees ook:
Nieuwe afleveringen van 'Samson & Marie' binnenkort te zien op Ketnet
Nieuwe datum voor afscheid Samson & Gert
Marie (Verhulst) gaat vanaf nu op Samson passen

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers