Dit zijn de winnaars van de 10de editie van het 'Gala van de Gouden K's'

zaterdag 21 januari 2023
Foto: Een - © VRT 2023 - Jokko

Het 'Gala van de Gouden K's' was vanavond aan zijn tiende editie toe. In een bruisend en tot in de nok gevuld Paleis 12 genoten Ketnetters en hun ouders van een spetterende show met tal van optredens. Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd.

Onder meer de Ketnet-wrappers, Metejoor, Oscar and the Wolf, Natalia, Aster Nzeyimana, James Cooke, Danira Boukhriss Terkessidis, Kawtar Ehlalouch, K3, Regi, #LikeMe en vele anderen tekenden present voor Ketnet's eigenste awardshow. Tijdens het Gala konden de kijkers in Paleis 12 en thuis ontdekken wie of wat in 2022 in media en showbizz het populairst was bij Vlaamse kinderen en dus een Gouden K verdiende. ​ ​
Verrassende winnaars op de tiende editie van het Gala van de Gouden k's

Er werden tien Gouden K’s uitgereikt. Naast Pommelien Thijs, Francisco Schuster, CAMILLE en #LikeMe, de winnaars van vorig jaar, mochten ook verschillende nieuwe namen een Gouden K in ontvangst nemen. Ook Loena Hendrickx, Karrewiet, Steffi Mercie en Furtjuh & Gewoon Thomas wonnen voor het eerst een Gouden K.

    Acteur: Francisco Schuster (Yemi in #LikeMe)
    YouTube-hit: Furtjuh & Gewoon Thomas
    Outfit: Isa Humblet van Down the road
    Song: Ongewoon van Pommelien Thijs
    Familieprogramma: The Masked Singer
    Ketnet-serie: #LikeMe
    TikTok-ster: Steffi Merci (@steffimercieeee)
    Surprise: Loena Hendrickx
    Artiest: CAMILLE
    Ketnet-programma: Karrewiet

Spectaculaire show
Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd op de tiende editie van het Gala. Er waren onder andere optredens van REGI ft. GameKeepers, Nachtwacht & Pauline, #LikeMe, CAMILLE, Metejoor en Oscar & The Wolf. Pommelien Thijs sloot de avond gepast af met haar grootste hits 'Ongewoon' en 'Wat een idee!?'.

Ook bij de prijsuitreiking was er​ heel wat bekend volk. De awards werden overhandigd door  Natalia, James Cooke, Sven De Leijer, Jens Dendoncker, Aster Nzeyimana, Danira Boukhriss Terkessidis, Kawtar Ehlalouch, K3, Samson & Marie en vele anderen. De awardshow werd integraal uitgezonden op Ketnet, Eén, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX

Het 'Gala van de Gouden K's' wordt herhaald op Ketnet op zondag 22 januari om 08.25 uur. Op woensdag 25 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show volgen op Ketnet met VGT. Speciaal voor de tiende editie van het Gala van de Gouden K’s organiseert Ketnet een heuse afterparty op zondag 22 januari 2023 in Paleis 12. Het wordt een feestje, zonder awards maar met bakken fun & verrassingen... De show zit bomvol muziek, met enkele van de coolste artiesten van het Gala van de Gouden K’s 2022. Pommelien Thijs, #LikeMe, Metejoor, de KetnetBand en nog vele anderen brengen hun grootste hits. Ontdek alles over de Gouden K’s Afterparty op Ketnetvoorouders.be.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers