Dit zijn de winnaars van de finale van 'Love Island 2020'

zondag 11 oktober 2020

Matthëus & Jaimy, Mert & Joan, Gianni & Eilish en Giuliano & Feline waren nog in de race om de winnaars van 'Love Island' België/Nederland te worden. 'Het voelt heel onwerkelijk, net een droom!, aldus de winnaars...

Na een zoektocht van zes weken naar de ware liefde, kroonde de kijker Joan en Mert tot lovebirds van 'Love Island 2020'! Joan en Mert waren het enige finalistenkoppel dat al van dag één in de villa een stel vormde en dus vrij snel door hadden dat ze voor elkaar gemaakt zijn. 'Ik had al gewonnen met hem, het voelde niet als een wedstrijd', aldus een dolgelukkige Joan.

Gianni en Eilish, het verliefde koppel dat samen de villa binnen is gekomen als bombshells, zijn tweede geworden. Giuliano en Feline hebben de derde plek bemachtigd. Het prille koppel Matthëus en Jaimy eindigde op de vierde plek.


Herbekijk de ontknoping hier.

LEES OOK: Deze 3 kandidaten openen het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld, vanaf maandag op VIER.


Lees ook:
Zondag is er de finale van 'Love Island' op VIJF
Opschudding in 'Love Island': Casa Amor schudt koppels en harten grondig door elkaar
'Love Island' piekt online naar 2.146.000 views

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers