Eclips TV komt met de 'Corona Quiz'

maandag 31 augustus 2020

Vanaf dinsdag 1 september zendt Eclips Tv de 'Corona Quiz' uit. Dat is een origineel voor Eclips TV bedacht spelconcept waarbij de kijker thuis kandidaat is en elke dag 7 vragen kan beantwoorden, opgedeeld in drie rondes.

De kijker kan zelf zijn score bijhouden op een heel eenvoudige manier. Er zijn 2 visuele rondes en 1 weetjesronde. Alles draait rond de lettergrepen 'co', 'ro' en 'na' en daarom is de baseline 'een uiz die je in de (letter)greep houdt'.


Het is een relaxe quiz van tien minuten, zonder enerverende thema's of tikkende klokken, op maat van de Eclips-kijker. Michel Follet is dagelijks de gastheer van dienst.

'De Corona Quiz', elke weekdag om 10.05, 16.00 en 22.25 uur op Eclips TV.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers