Eclips TV komt met de 'Corona Quiz'

maandag 31 augustus 2020

Vanaf dinsdag 1 september zendt Eclips Tv de 'Corona Quiz' uit. Dat is een origineel voor Eclips TV bedacht spelconcept waarbij de kijker thuis kandidaat is en elke dag 7 vragen kan beantwoorden, opgedeeld in drie rondes.

De kijker kan zelf zijn score bijhouden op een heel eenvoudige manier. Er zijn 2 visuele rondes en 1 weetjesronde. Alles draait rond de lettergrepen 'co', 'ro' en 'na' en daarom is de baseline 'een uiz die je in de (letter)greep houdt'.


Het is een relaxe quiz van tien minuten, zonder enerverende thema's of tikkende klokken, op maat van de Eclips-kijker. Michel Follet is dagelijks de gastheer van dienst.

'De Corona Quiz', elke weekdag om 10.05, 16.00 en 22.25 uur op Eclips TV.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers