Eclips TV verlengt contract 'Mooi en Meedogenloos'

woensdag 23 oktober 2019

'Mooi en Meedogenloos' ('The Bold and the Beautiful') is al zeker tot december 2021 te zien op de digitale seniorenomroep Eclips TV. Dat heeft Het Nieuwsblad vernomen.

Over een klein jaar is hierdoor in Vlaanderen aflevering 8000 van de Amerikaanse soap te zien.


Toen FOX vorig jaar stopte met het uitzenden van 'Mooi en Meedogenloos' sprong Eclips TV in de bres voor de Vlaamse fans en kwam met de internationale distributeur overeen om de soap naar de zender te halen. Dat contract is nu verlengd tot (zeker) december 2021. De avonturen van onder meer de Forresters blijven dus nog dik 2 jaar te volgen op Eclips TV.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers