Een jaar gratis energie van 'Iedereen Beroemd'? Schrijf je in voor 'Gas Geven'

maandag 15 augustus 2022
Foto: Een - © VRT 2022

Het Eén-programma 'Iedereen Beroemd' pakt binnenkort uit met 'Gas Geven!', een nieuw dagelijks spelletje waarin gezinnen tot één jaar gratis energie kunnen winnen.



Het gezin moet daarvoor tegelijkertijd hard fietsen (Gas Geven!) en quizvragen beantwoorden. Als het sportiefste lid van het gezin binnen de 100 seconden de afstand van 1km kan fietsen wint het gezin voor elk juist antwoord op de quizvragen een maand gratis energie. In het beste geval kan een gezin zo zijn volledige jaarverbruik aan energie terugverdienen.

'Iedereen Beroemd' werkt voor deze rubriek samen met gas-en elektriciteitsleverancier TotalEnergies maar uiteraard kunnen ook klanten van andere leveranciers deelnemen.

Wil jij met je gezin gratis energie winnen?  Schrijf je dan nu in!


 


Lees ook:
'Homo Universalis' krijgt een plaatsje op de zaterdagavond van Eén

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers