Eén trekt de stekker uit 'Vandaag'

vrijdag 30 oktober 2020

Op 19 november wordt de allerlaatste aflevering van de dagelijkse talkshow 'Vandaag' op Eén uitgezonden. Dat laat de VRT weten.

'Vandaag' was sinds drie seizoenen de opvolger van 'Van Gils & Gasten' en werd gepresenteerd door Danira Boukhriss-Terkessidis. Het programma heeft nooit echt immens veel potten gebroken, maar had wel een hoog bereik in de eerste coronagolf. In het nieuwe seizoen, sinds eind september, werd 'Vandaag' uitgezonden rond 21.30 uur. En volgens Eén bleek dat geen ideale match, al waren de kijkcijfers nog behoorlijk.


Eén wil nu het tijdslot vanaf 21.30 uur anders invullen. Hoe dat zal gebeuren, is voorlopig nog niet bekend. Danira Boukhriss-Terkessidis blijft wel aan de slag bij Eén en ze krijgt ruimte om nieuwe projecten te ontwikkelen.

Bron: VRT NWS


Lees ook:
Danira toont per ongeluk de verkeerde beelden
Talkshow Danira gaat 'Vandaag' heten
Danira Boukhriss Terkessidis krijgt talkshow op Eén

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers