Eerbetoon voor Johny Voners: Eén herhaalt 'F.C.De Kampioenen 3: Forever'

woensdag 18 maart 2020

Het nieuws van het overlijden van acteur Johny Voners zorgt voor veel reacties in Vlaanderen. Eén schuift vanavond met zijn programma's om plaats te maken voor 'F.C. De Kampioenen 3: Forever', als eerbetoon voor Johny Voners.

Een inmiddels rijk geworden DDT is er via list en bedrog in geslaagd om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Hij gooit meteen de oude garde buiten en stelt een nieuw, jong team samen. De oude Kampioenen krijgen één kans om in een rechtstreeks duel hun ploeg terug te winnen, maar beseffen dat ze kansloos zijn zonder versterking. Met de moed der wanhoop trekt de hele bende naar Afrika op zoek naar nieuwe spelers. Het wordt hun grootste avontuur ooit...

'F.C.De Kampioenen 3: Forever', vanavond, woensdag 18 maart om 20.50 uur op Eén. (De aflevering van 'Tom Fietst' wordt verschoven naar volgende week.


 


Lees ook:
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers