Eerbetoon voor Johny Voners: En herhaalt 'F.C.De Kampioenen 3: Forever'

woensdag 18 maart 2020

Het nieuws van het overlijden van acteur Johny Voners zorgt voor veel reacties in Vlaanderen. En schuift vanavond met zijn programma's om plaats te maken voor 'F.C. De Kampioenen 3: Forever', als eerbetoon voor Johny Voners.

Een inmiddels rijk geworden DDT is er via list en bedrog in geslaagd om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Hij gooit meteen de oude garde buiten en stelt een nieuw, jong team samen. De oude Kampioenen krijgen één kans om in een rechtstreeks duel hun ploeg terug te winnen, maar beseffen dat ze kansloos zijn zonder versterking. Met de moed der wanhoop trekt de hele bende naar Afrika op zoek naar nieuwe spelers. Het wordt hun grootste avontuur ooit...

'F.C.De Kampioenen 3: Forever', vanavond, woensdag 18 maart om 20.50 uur op Eén. (De aflevering van 'Tom Fietst' wordt verschoven naar volgende week.


 


Lees ook:
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Sloveni. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekrane lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekrane militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers