Ensemble cast 'Fair Trade 2 - De Weg Terug' maakt entree op avant-premičre

maandag 6 februari 2023
Foto: © Streamz 2021

Streamz heeft maandagavond de nieuwste Streamz Original 'Fair Trade 2 - De Weg Terug' in premičre laten gaan in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van de voltallige cast. Met maar liefst 15 castleden was de rode loper druk bezet.

Met 'Fair Trade 2 - De Weg Terug' pikken we het verhaal weer op waar seizoen 1 eindigde, met Ella-June Henrard en Peter Van den Begin in de hoofdrol als Robin De Rover en Patrick Paternoster.


Bij het begin van het nieuwe seizoen zien we hoe Robin bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met de Pater om de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson te vinden. Maar die heeft zijn eigen agenda. En dan duikt Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) terug op...

Naast de indrukwekkende hoofdcast zijn er verder ook rollen voor Manou Kersting, Ella Leyers, Kamal Kharmach, Daphne Wellens, Lynn Van Royen, Peter Thyssen, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Hristo Shopov, Katrien Vandendries, Peter Van de Velde, Peter Paul Muller en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina, Kateryna Olos en Polina Vasylina.

Het scenario, de productie en regie van 'Fair Trade 2 - De Weg Terug' zijn van de hand van Marc Punt ('Matroesjka’s', 'Frits en Freddy', 'Bowling Balls', 'Pippa'). De reeks is een productie van Independent Productions in samenwerking met Streamz, Telenet en Casa Kafka met de steun van Screen Flanders.

'Fair Trade 2 - De Weg Terug' zal vanaf 15 februari 2023 exclusief beschikbaar zijn bij Streamz. Het nieuwe seizoen start met twee afleveringen, daarna verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers