Erik Goossens speelt de rol van rechter Cosyns in 'Thuis'

zaterdag 11 juni 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Acteur en zanger Erik Goossens speelt vanaf dinsdag 14 juni mee in 'Thuis'. Hij neemt de rol van rechter Alexander Cosyns op in de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen.

Hij is de studiegenoot waar Tom regelmatig mee op de lappen ging en het bont maakte', zegt Erik Goossens over zijn nieuwe personage. 'Alexander is heel zelfzeker en ook wel charmant. Maar tegelijk is hij vol van zichzelf. Hij laat merken aan anderen dat hij zichzelf geweldig goed vindt, zowel in zijn privéleven als in zijn werk als rechter.'


In april stond Erik voor het eerst op de 'Thuis'-set. 'Ik voelde die ochtend gezonde stress, maar die vloog weg vanaf de eerste seconde. Wat me opviel is de gewoonheid waarmee 'Thuis' gemaakt wordt. Je komt in een goed draaiende machine terecht en dat geeft vertrouwen als je er start.'

De kijker zal Erik Goossens dinsdag 14 juni leren kennen als gepassioneerd golfer. Tom en Alexander zijn via een rechtszaak terug met elkaar in contact gekomen en de vriendschap van vroeger is meteen helemaal terug. Alexander neemt Tom mee naar zijn golfclub om er een balletje te slaan.

'Thuis', elke weekdag om 20.10 uur op Eén en VRT NU.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers