Evy Gruyaert mag nieuw seizoen 'Stukken van Mensen' maken

zaterdag 18 juli 2020

Evy Gruyaert begint binnenkort aan de opnames voor het zesde seizoen van haar VIER-programma 'Stukken van Mensen'. Dat zegt ze in Het Nieuwsblad. Gruyaert zegt dat het succes van het programma voor velen een verrassing was.

'Stukken van Mensen' begon als een bescheiden programma op VIER, zonder grote ambities. Maar het programma wordt al sinds de eerste aflevering relatief goed bekeken en wordt geapprecieerd door het publiek. En daar kijkt Evy Gruyaert zelf nog altijd van op. 'Blijkbaar werkt die mix van informatie, spel en human interest. Je hoort de verhalen achter de objecten en de mensen, en je wilt ook weten of de dealers meegaan in de pogingen van de kandidaten om de prijs op te drijven', zegt de presentatrice in Het Nieuwsblad.


De opnames beginnen over twee weken. Het nieuwe, zesde, seizoen van 'Stukken van Mensen' zal in principe dit najaar op VIER te zien zijn. En dat zal de eerste reeks zijn zonder expert Patrick Vandervorst. De 49-jarige kunstkenner trekt namelijk naar Rome om... priester te worden. Dat was altijd al een jongensdroom, zei hij daar eerder over.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers