Exclusieve blik op nieuwe aflevering van 'House of The Dragon'

woensdag 28 september 2022
Foto: © Streamz 2022

Geloof het of niet, er zijn nog maar vier afleveringen te gaan van het nieuwe seizoen van 'House of the Dragon'. De 'Game of Thrones' prequel is nu reeds zes weken te zien en in de laatste aflevering sprong het verhaal tien jaar in de toekomst.

Die tijdsprong heeft de intensiteit van de serie naar een hoger niveau getild, nu het gevecht om de toekomst van de IJzeren Troon nog dichterbij komt.


Volgende week is er nog meer actie in de zevende aflevering van 'House of the Dragon'. De preview trailer voor 'Driftmark' werd vrijgegeven net na het uitzenden van aflevering zes, en het toont de Targaryens die in oorlog zijn met zichzelf. Tegen het einde van de preview is er veel bloed vergoten en het lijkt erop dat Alicent, Rhaenyra met een mes snijdt. Je kunt de volledige preview bekijken in de onderstaande video.


De zesde aflevering van 'House of the Dragon' introduceerde een tijdsprong waarbij meerdere belangrijke personages werden herschikt met oudere acteurs. Emma D'Arcy verving Milly Alcock in de rol van Rhaenyra Targaryen, terwijl Olivia Cooke de rol van Alicent Hightower overnam van Emily Carey.

'House of the Dragon' is gebaseerd op 'Fire & Blood' van George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit 'Game of Thrones' en vertelt het verhaal van House Targaryen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers