'Familie' lost eerste beelden van de spannende seizoensfinale

vrijdag 17 juni 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Nog één week en dan zitten de 'Familie'-kijkers weer op het puntje van hun stoel voor hét hoogtepunt van het jaar: de ultraspannende en extra lange seizoensfinale.

En daarin beloven de gemoederen naar goede gewoonte erg hoog op de lopen. 'Familie' lost nu al de eerste beelden van de seizoensfinale en daarin wordt duidelijk dat er flink wat rake klappen worden uitgedeeld. Want ‘wie vecht voor de liefde, krijgt rake klappen’.


Zijn de barsten in de relatie van Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens) nog te lijmen? En ontploft de bom tijdens de confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker)? Het aftellen naar de spannendste 'Familie'-dag van het jaar is begonnen!


'Familie': de seizoensfinale, vrijdag 24 juni om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers