'Gert Late Night' binnenkort terug op VIER

dinsdag 28 juli 2020

'Gert Late Night', de populaire talkshow van Gert Verhulst en James Cooke, keert binnenkort terug op VIER. Dat heeft de zender bevestigd. Het is de bedoeling om vanaf september weer gasten op de Evanna te ontvangen.

Afgelopen voorjaar was er nog een speciale 'lockdown'-reeks van 'Gert Late Night'. En dat bleek dan nog het best bekeken seizoen ooit te zijn geworden. Maar als 'Gert Late Night' terugkeert, wil het dat in zo normaal mogelijke omstandigheden doen. Dus zeker met gasten op de boot. En als het even kan, ook met publiek. Maar daarover valt pas midden augustus een beslissing, zo zegt een woordvoerster van VIER in Het Nieuwsblad.


Ook kokkin Annie maakt zich op voor een terugkeer naar de bekendste boot van Vlaanderen. Zij heeft van de corona-tijd overigens gebruik gemaakt om haar eerste kookboek te schrijven. Voor Gert en James is het een erg kalme tijd geworden. Verhulst zag de afscheidsshows met Samson uitgesteld worden en Cooke stelde zijn huwelijk met geliefde Dorian een jaar uit.

Voorlopig staat de terugkeer van 'Gert Late Night' op de planning voor september, maar gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavisrus in Antwerpen, kan daar dus nog verandering in komen.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers