Grote namen op 'Het Gala van de Gouden K's' in een uitverkocht Paleis 12

donderdag 19 januari 2023
Foto: Ketnet - © VRT 2022

'Het Gala van de Gouden K's' is aan zijn tiende editie toe en ondertussen een gevestigde waarde geworden in showbizzland. Na een compleet uitverkochte en succesvolle editie in 2022 zal hét Ketnet-event van het jaar dit jaar plaatsvinden in een uitverkocht Paleis 12.

Op zaterdag 21 januari verwelkomen de Ketnet-wrappers weer heel wat bekend volk en duizenden Ketnetters en hun (groot)ouders. Tijdens de spetterende awardshow komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2022 in media, showbizz of sport het populairste was bij de Vlaamse kinderen.


Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 10 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker. Duizenden kinderen brachten in december hun stem uit via de Ketnet-app en Ketnet.be.

De live-show zaterdag is te volgen om 18.30 uur op Ketnet, VRT MAX de Ketnet-app of Ketnet.be. Omstreeks 19.40 uur wordt de show uitgezonden op Eén. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 22 januari om 08.25 uur. Op woensdag 25 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show volgen op Ketnet met VGT.

Populair bij bekend Vlaanderen
Dat het Gala met zijn tien edities ondertussen een gevestigde waarde geworden is in showbizzland, blijkt uit de lijst met uitreikers van awards. De Gouden K's worden uitgereikt door niemand minder dan Natalia, Sven De Leijer, Jens Dendoncker, Aster Nzeyimana, Danira Boukhriss Terkessidis, Kawtar Ehlalouch, K3, Samson & Marie en vele anderen.

'Het Gala van de Gouden K’s 2022' belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden met heel wat straffe optredens. Niemand minder dan #LikeMe, Pommelien Thijs, CAMILLE, Metejoor en Regi trakteren de Ketnetters op een spetterend optreden.

De genomineerden voor 'Het Gala van de Gouden K's'
Op 'Het Gala van de Gouden K’s 2022' worden 10 awards uitgedeeld. De Gouden K voor 'Outfit van de avond' wordt tijdens het Gala zelf gekozen. Nieuw dit jaar is de categorie 'Surprise van het jaar'. Wie heeft het afgelopen jaar indruk gemaakt op de Ketnetters, wie is hen opgevallen en heeft hen verbaasd?

Artiest
Metejoor
CAMILLE
Goldband
Pommelien Thijs

Ketnet-serie
Meisjes
#LikeMe
3Hz
Hoodie

Ketnet-programma
Homo Universalis Ketnet
Schijtluizen
Karrewiet
De Faker

Familieprogramma
The Voice van Vlaanderen
De Mol
Down The Road
The Masked Singer

Song
Ongewoon van Pommelien Thijs
Ferrari van James Hype & Miggy Dela Rosa
Geen Tranen Meer Over van CAMILLE
Warrior van Oscar and the Wolf

Ketnet-acteur
Francisco Schuster (Yemi in #LikeMe)
Maarten Cop (Pieter in Hoodie)
Jean Janssens (Sari in GameKeepers)
Lotte De Clerck (Emma in #LikeMe)

TikTok-ster
Timon Verbeeck (@timonverbeeck)
Steffi Merci (@steffimercieeee)
Sarkis Sako (@iamsarkis)
Bert De Kock (@bertnoternie)

YouTube-hit
Celine & Michiel
Furtjuh & Gewoon Thomas
Dutchtuber
MeisjeDjamila

Surprise
Remco Evenepoel
Berre
Annabet & Maurane van Karrewiet
Loena Hendrickx

Speciaal voor de tiende editie van 'Het Gala van de Gouden K’s' organiseert Ketnet een heuse afterparty op zondag 22 januari 2023 in Paleis 12. Het wordt een feestje, zonder awards maar met bakken fun en verrassingen... De show zit bomvol muziek, met enkele van de coolste artiesten van 'Het Gala van de Gouden K’s 2022'. Pommelien Thijs, #LikeMe, Metejoor, de KetnetBand, Samson & Marie, GameKeepers, Nachtwacht en nog vele anderen brengen hun grootste hits.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers