Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

dinsdag 30 oktober 2018

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

En dat doen ze niet alleen, want in de reeks zijn heel wat bekende gezichten te gast. Naast vaste bijrollen van Jacques Vermeire, die opnieuw de rol van de buurman Marcel vertolkt, en Nederlander Samir Hassen, de huis-dj én vriend aan huis van de meisjes, brengen ook Sven De Ridder, Gunther Levi, Dina Tersago, Andy Peelman, Sean Dhondt en vlogger Enzo Knol een bezoekje aan de disco van K3.


'K3 Roller Disco' is een humoristische reeks die zich afspeelt in een rollerdisco. Die runnen de meisjes volledig zelf: Marthe doet de bar en schenkt de zaligste pina coladas, Hanne verhuurt de rolschaatsen en Klaasje is de redder in nood op de rollerschaatsbaan. Maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, want grappige misverstanden of ongelukken zorgen af en toe voor chaos. En dan is er ook nog Marcel, die er – letterlijk – voor zorgt dat niet alles op wieltjes loopt…

Naast humor zit de reeks ook boordevol muziek. Zo begint elke aflevering met het nieuwe swingende nummer 'K3 Roller Disco' en wordt er steeds afgesloten met een optreden van K3 in de disco. Zowel de grote klassiekers als enkele nieuwe hits komen aan bod.

Aflevering 1: Rolling Dinner
Hanne, Marthe en Klaasje organiseren een 'rolling dinner' in hun disco, een etentje op rollende tafels. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Marthe de beroemde chef-kok Van Kleef (Sven De Ridder) ingehuurd, die het eten verzorgt. Maar wanneer Hanne per ongeluk de rat van Guus laat ontsnappen waarop ze stiekem past, staat de rollerdisco helemaal op zijn kop. Wordt hun rolling dinner toch nog een succes?

'K3 Roller Disco', vanaf woensdag 31 oktober om 13.35 uur op VTMKZOOM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers