Het is aanpassen of sterven in de gloednieuwe trailer van 'Westworld' seizoen 4

vrijdag 17 juni 2022
Foto: © Streamz 2022

Na meer dan twee jaar is er eindelijk een nieuw seizoen van HBO's prestigieuze scifi-topper 'Westworld'. De vierde reeks zet het verhaal verder waar seizoen 3 is geëindigd, maar zowel de makers als HBO blijven nog zeer zwijgzaam over de plot van de nieuwe reeks afleveringen.

Bekijk hier de trailer voor een eerste sneak peek:



Wat al wel geweten is, is dat Evan Rachel Wood niet meer Dolores zal vertolken, maar wel een personage genaamd Christina, een schrijfster die in New York City woont en werkt. Ze probeert het te maken in de grote metropool en is ook op zoek naar de liefde.

Acteur Jeffrey Wright lichtte tijdens een interview met de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline alvast een tipje van de sluier door te zeggen dat fans meer van hetzelfde mogen verwachten. Er zullen zich nieuwe conflicten, nieuwe mysteries en nieuwe technologische ontwikkelingen voordoen. 'Het wordt geweldig', aldus Wright. Co-scenariste Lisa Joy, die de reeks samen creëerde met Jonathan Nolan, verklapte dan weer dat we enkele nieuwe werelden mogen verwachten.

Naast Wright en Wood bestaat de cast van seizoen 4 ook uit Thandiwe Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul en Angela Sarafyan. Verrassend: ook James Marsden is terug. De laatste keer dat hij in 'Westworld' opdook was in seizoen 2. Een seizoen boordevol terugkerende gezichten dus. Ariana DeBose, Aurora Perrineau en Daniel Wu zijn de nieuwe gezichten van dienst.

'Westworld' seizoen 4 is vanaf 27 juni exclusief te zien op Streamz en Streamz+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers