Het is aftellen naar de nieuwe 'Gossip Girl'-reeks op Streamz!

zaterdag 12 juni 2021

Hello, Upper East Siders! We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk zijn er nieuwe beelden van de 'Gossip Girl' reboot. HBO Max heeft namelijk een nieuwe trailer onthuld en die kan je hier bekijken. XOXO

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper East Side werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van 'Gossip Girl' onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en toont hoe sociale media en New York veranderd zijn doorheen de jaren. De iconische serie is gebaseerd op de populaire romans van Cecily von Ziegesar en werd oorspronkelijk uitgezonden tussen 2007 en 2012. Deze zomer zijn we eindelijk toe aan het spannende vervolg.



In de nieuwe serie spelen Jordan Alexander ('Sacred Lies'), Eli Brown ('Pretty Little Liars'), Thomas Doherty ('High Fidelity'), Tavi Gevinson ('Enough Said'), Emily Alyn Lind ('Doctor Sleep'), Evan Mock, Zion Moreno ('Control Z'), Whitney Peak ('Molly's Game') en Savannah Lee Smith. Kirsten Bell keert weer terug als de bekende vertelstem van 'Gossip Girl'.

De reeks werd geproduceerd door Fake Empire en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios. De serie is geschreven, geproduceerd en ontwikkeld door Joshua Safran. Karena Evans regisseert twee afleveringen en de originele kostuumontwerper Eric Daman voegt zich ook weer bij de serie.

'Gossip Girl' zal op 9 juli 2021 te zien zijn op Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers