'Het Rad' krijgt een vervolg op VIER

woensdag 26 augustus 2020

Er komt een nieuw seizoen van 'Het Rad' op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Wanneer het populaire spelprogramma met Peter Van de Veire terugkeert, is echter nog niet geweten.

Donderdag sluit 'Het Rad' een eerste succesvolle seizoen op VIER af. Het programma werd elke dag goed bekeken, met pieken tot 700.000 kijkers. In de doelgroep had het programma ook meermaals het marktleiderschap te pakken. De gepimpte versie van het legendarische 'Rad van Fortuin' kon op  heel wat bijval rekenen. En dus keert het programma terug.


Maar wanneer 'Het Rad' opnieuw te zien zal zijn, is nog geen uitgemaakte zaak. Komt er een winterversie of is het wachten tot volgende zomer? En hoé keert 'Het Rad' terug? Want ook dat wordt nu bekeken. 'In 'Het Rad zijn er weinig zekerheden, zie het als de surprise box: onvoorspelbaar, maar altijd verrassend', zegt programmadirecteur Annick Bongers daarover in Het Nieuwsblad.

En presentator Peter Van de Veire is alvast ook heel tevreden met het succes van 'Het Rad'. Hij laat weten dat hij het eerste seizoen 'indrukwekkend plezant' vond.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers