Hitserie 'Het Huis Anubis' terug op Nickelodeon

vrijdag 5 januari 2018

Sibuna! 'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari op veler verzoek terug op Viacom-zender Nickelodeon. De populaire avonturenserie met o.a. Vincent Banić, Achmed Akkabi en Iris Hesseling is elke schooldag om 19.30 uur opnieuw te zien om een nieuwe generatie kids te veroveren.

Het internaat 'Het Huis Anubis' herbergt een groot mysterie. Nieuwkomer Nienke gaat op onderzoek, maar hoe meer ze probeert het mysterie te ontrafelen, hoe gevaarlijker het wordt. Er zit niks anders op dan de anderen in het huis er bij te betrekken. Kunnen zij samen het mysterie oplossen en is iedereen wel te vertrouwen? 'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari elke schooldag om 19.30 uur te zien bij Nickelodeon en terug te zien op Nickelodeon.be en in de Nickelodeon Play App.


'#TB Het Huis Anubis'
12 jaar geleden kon een groep jonge acteurs niet vermoeden dat de nieuwe serie 'Het Huis Anubis' één van de meest succesvolle jeugdseries ooit zou worden. Na al die jaren komen Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian), Vreneli van Heibergen (Patricia), Sven de Wijn (Jeroen) en Loek Beernink (Nienke) voor het eerst weer bij elkaar en blikken ze terug op een periode die hun leven voorgoed zou veranderen in de special '#TB Het Huis Anubis'.

'#TB Het Huis Anubis', zaterdag 6 januari om 19.50 uur op MTV  en op zondag 7 januari om 21.05 uur op Spike.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers