Jens Dendoncker is de nieuwe host van 'The Masked Singer'

donderdag 22 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Whooooo are you? Who who, who who! Van zodra Vlaanderen dit deuntje hoort, begint jong en oud als een gek mee te speuren met 'The Masked Singer'. En laat dat nu net het deuntje zijn dat kijkend Vlaanderen, vlak voor het 'VTM NIEUWS' van 19.00 uur, te horen kreeg bij VTM.

Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Andy Peelman namen het scherm over in een filmpje waar net iets meer in te zien was dan ze zelf beseften. Want wie wordt nu eigenlijk de nieuwe host van 'The Masked Singer', vroegen ze zich af? Het antwoord bleek erg dichtbij. Op een krijtbord stond namelijk in grote letters de naam van de splinternieuwe host: JENS DENDONCKER.


[video]

Jens Dendoncker doet na twee seizoenen in het speurdersteam dus een position switch naar het grote podium van 'The Masked Singer'. Voor de meer dan 1,9 miljoen fans van de speurtocht is er bovendien nog goed nieuws. Zij kunnen nu al reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen dat in het voorjaar van 2023 bij VTM te zien zal zijn. En misschien hoeven ze zelfs niet tot dan te wachten om te beginnen speuren. De guessing game rond het derde seizoen start deze keer extra vroeg, namelijk… nú.

Jens Dendoncker: 'Ook al is het de grootste show van het land, ik heb toch even moeten nadenken toen me de vraag werd gesteld om 'The Masked Singer' te presenteren. Niels is onvervangbaar. Maar er werd mij verzekerd dat ik het op mijn eigen manier mag doen: met een paar serieuze hoeken af. Ik zie het volledig zitten! Al zou ik liegen als ik zeg dat ik niet een tikkeltje nerveus ben. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen en de kijkers thuis hopelijk ook. En misschien begint het nu al? Heb je al eens geprobeerd om het filmpje te pauzeren? (lacht)...'

Het startschot is gegeven, het speuren kan beginnen. Want zoals het 'The Masked Singer' betaamt hult ook het derde seizoen zich in een waas van mysterie. Hoe de spannende zoektocht er deze keer zal uitzien, wanneer de opnames plaatsvinden en welke gezichten in het speurdersteam opduiken blijft nog even een goed bewaard geheim…

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers