JIM zendt voor laatste keer uit op woensdag 16 december

donderdag 26 november 2015

Op woensdag 16 december zal JIM voor de laatste keer uitzenden. In aanloop presenteren JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs vanaf maandag 30 november tot dinsdag 15 december 'Check Out', een dagelijks programma waarin ze terugblikken op de afgelopen 14 jaar van JIM.

Een uur lang zet het duo de meest memorabele JIM-programma's – 'JIM Classics' -  centraal en ontvangen ze ook heel wat gasten. Op woensdag 16 december staat er een JIM-film op het programma met de leukste, grappigste en foutste momenten van de afgelopen 14 jaar. Het signaal van JIM wordt vanaf vrijdag 18 december om 16.00 ingevuld door de nieuwe kinderzender KADET.


Niko & Britt: 'Het is niet gemakkelijk om 14 jaar JIM te bundelen in een paar live-uitzendingen van een uur, maar in Check Out willen we toch een poging doen om de meest memorabele programma’s in de verf te zetten en zo mooie herinneringen op te halen.'

Sean Dhondt en Regi in eerste week van 'Check Out'
Tijdens de eerste uitzending van 'Check Out' op maandag 30 november zetten Niko en Britt het programma 'Freaky Frank Show' in de verf, waarin Frank Molnar – die ook langskomt – allerlei vreemde stunts uitprobeerde en in het uitgaansleven dook. Op dinsdag 1 december blikken Niko en Britt samen met Regi Penxten terug op 'Regi's World, de docusoap over het leven van de DJ. Daarnaast krijgt 6het duo ook Sean Dhondt over de vloer. Sean, die recent afscheid nam van JIM, blikt op woensdag 2 december terug op heel wat memorabele programma's zoals 'Festivalitis', 'Fuzz', 'The Bro Trip' én uiteraard 'Sean Late Night', zijn eigen late-night talkshow. Op donderdag 3 december staan de 'JIM Pool Parties' centraal en op vrijdag 'JIM Kot Deluxe'.

De komende weken blikken Niko en Britt ook terug op programma's als 'The Bro Trip', 'Models' en 'Alive.Style' met o.a. Vincent Banic en Tiany Kiriloff.

'Check Out met Niko & Britt', elke weekdag van 18.00 tot 19.00 uur op JIM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers