Jonge vrouwen trekken op avontuur naar L.A in nieuw realityprogramma 'Au Pairs'

maandag 31 augustus 2020

Vier meiden staan op een belangrijk kruispunt in hun leven. Ze hebben hun school afgerond en de hele wereld ligt voor ze open. Ze besluiten om het avontuur aan te gaan en als au pair te gaan werken.

We volgen Lily (19), Leah (21), Gohar (22) en Sharel (19). Het is voor het eerst in hun leven dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis. Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in The City of Dreams. Naast oppassen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden ze ook werkelijkheid?


Lily komt terecht in een artistiek gezin met twee kleine kinderen. Leah komt na een moeilijk afscheid met haar vriend terecht bij een veganistische moeder en haar zoontje. Gohar belandt in het hectische leven van de strenggelovige familie Young en Sharel geniet eerst van L.A. zonder kinderen, maar na een tijdje gaat ze verder naar haar gastgezin.

Lukt het de meisjes om hun plek te vinden in L.A.?

'Au Pairs', vanaf 1 september om 21.35 uur op VIJF.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers