'Kamp Waes' krijgt Nederlandse versie

maandag 22 juni 2020

Omroep AVROTROS gaat in Nederland een eigen versie maken van het succesvolle Eén-programma 'Kamp Waes'. Dat meldt 'RTL Boulevard'. De Waes van dienst wordt bij onze Noorderburen Jeroen van Koningsbrugge.

In 'Kamp Waes' onderwierp Tom Waes vijftien kandidaten aan de selectiemethodes van de Belgische Special Forces. Wekelijks hield het programma meer dan 1,5 miljoen kijkers aan het scherm gekluisterd. Zeger, Fly en co werden instant BV's.


De 46-jarige Jeroen van Koningsbrugge wordt de Nederlandse Tom Waes. Hij is ook van veel markten thuis. Naast cabaretier is hij onder meer zanger, presentator en acteur. Het programma zal in Nederland de naam 'Kamp van Koningsbrugge' heten.

Enkele dagen geleden werd een kandidatenoproep gelanceerd. Wanneer het programma wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers