Karen neemt afscheid van 'Big Brother': 'Ik wil eerst tegen Ashley zeggen wat ik van haar actie vind'

zaterdag 30 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Wat een week, wat een climax! De 'Now or Never-week' heeft barsten geslagen in de groep. 'Big Brother' speelde afgelopen week met zijn bewoners. Veel drama en emoties dus. Uiteindelijk moest Karen het onderspit delven.

Queen Ashley trapte in het spel van 'Big Brother' en stelde zichzelf veilig. Wel met 20.000 euro minder in de groepspot... Dat zorgde voor heel wat reactie binnen en buiten het 'Big Brother'-huis. 'Big Brother' had dan ook iets goed te maken met Ashley. Zij kreeg tijdens de liveshow zaterdagavond ruim de tijd om haar keuzes uit te leggen.


 

Maar de liveshow betekende ook het einde van het avontuur voor haar trouwe vriendin in het huis. Karen kreeg het minst aantal stemmen en moest het huis onmiddellijk verlaten. Dat de actie van Ashley nog niet vergeten is, bleek ook uit haar eerste reactie in de studio:



Lees ook:
Ashley haalt 20.000 euro uit de groepspot van 'Big Brother'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers