Kijkcijfers: Kerstspecial 'F.C. De Kampioenen' best bekeken programma van 2020

maandag 28 december 2020

Het stond in de sterren geschreven... De Kerstspecial van 'F.C.De Kampioenen' ging records breken. En dat deed het ook! De VRT meldt dat de special niet alleen het eigen 'F.C.De Kampioenen'-record brak, maar ook dat van 2020!

Kampioen zijn is plezant en meer dan ooit. De Vlamingen genoten met volle teugen van de 'F.C. De Kampioenen' Kerstspecial die op kerstdag te zien was bij Eén. Met het uitgesteld kijken tot nog toe meegeteld, keken er al gemiddeld 2.283.418 Vlamingen naar de Kerstspecial, goed voor een marktaandeel van 66,3 procent.

'F.C. De Kampioenen' heeft een nieuw kijkcijferrecord beet. Met deze topcijfers is de kerstspecial niet alleen het meest bekeken programma van 2020. De 'F.C. De Kampioenen'-special komt ook met zekerheid in de officiële toplijst van het CIM (1997-nu) van best bekeken programma’s ooit.

Nog dit, de Vlamingen krijgen maar niet genoeg van de Kampioenen. De herhaling van de kerstspecial gisteren zondag 28/12 was nog eens goed voor gemiddeld 370.281 kijkers.


LEES OOK: Dit zijn alle kijkcijfers van afgelopen weekend!

 


Lees ook:
Kijkcijfers: 25, 26 en 27 december 2020
Zo ontdekten de Kampioenen het nieuwe decor voor de 'F.C. De Kampioenen Kerstspecial'
Dit is de officiële trailer van 'F.C. De Kampioenen' Kerstspecial
Eerste beelden vanop de set van 'F.C. De Kampioenen' kerstspecial - VIDEO

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers