Komt er een tweede seizoen van 'Kamp Waes'?

donderdag 7 januari 2021

Vorig jaar scheerde Tom Waes op Eén hoge toppen met het avontuurlijke programma 'Kamp Waes'. Hij wist er wekelijks maar liefst twee miljoen kijkers aan het scherm mee te kluisteren. En het zou bij één reeks blijven. Of niet?

In Gazet van Antwerpen liet Tom Waes verstaan dat hij niet weigerachtig staat tegenover een tweede seizoen van 'Kamp Waes'. 'Als we het beter kunnen maken, waarom dan niet?', zegt hij in de krant.


Maar daarmee zegt Waes ook dat het vervolg anders moet worden dan de eerste reeks. 'Het werkt alleen maar als het geen spelletje is. Ik voel hoe 'Kamp Waes' aan mij blijft kleven, maar het zal een héél straffe pitch moeten zijn voor er een vervolg komt, aldus nog Tom Waes in Gazet van Antwerpen. En nog: 'Ik denk dat het heel moeilijk is een vervolgreeks te maken die minstens even straf is.'

In 'Kamp Waes' volgden vijftien Vlamingen een week lang een intensieve training bij de Special Forces van het Belgisch leger. Het programma was een schot in de reeks op Eén.

Bron: Gazet van Antwerpen


Lees ook:
'Kamp Waes' krijgt Nederlandse versie
Wie haalde het einde in 'Kamp Waes'?
Binnenkort nieuw op Eén: 'Kamp Waes'
Al meer dan 5000 inschrijvingen voor 'Kamp Waes'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers