Leuvense Issabel trekt aan kortste eind in 'De Mol'

maandag 22 februari 2016

De vierde aflevering van 'De Mol' werd fataal voor de 30-jarige advocate Issabel uit Leuven. Na Ruth, Marc en Manuella was het dit maal haar beurt om 'De Mol' te verlaten.

Tijdens de vierde aflevering werd ook gespeeld met een vrijstelling die Hanne in haar bezit kreeg.


Volgens haar medekandidaten is Issabel een prachtige, plezante en intelligente dame, die steeds zorgde voor het nodige plezier.

Bij haar voorstelling zei Issabel dat ze het programma 'De Mol'  geniaal heeft gevonden en het kijken ernaar zorgde  steeds voor gezellige familieavonden. Zij is ook bezeten door detectiveverhalen en spannende ontdekkingen.

Issabel had dit maal wel het gevoel dat ze naar huis zou moeten omdat het invullen van de vragenlijst niet zo vlot verliep. Stiekem had  ze wel een beetje gehoopt om 'De Mol' te winnen.

'Na mijn exit heb ik ook een beter inzicht gekregen over wie 'De Mol' is en heb ik tevens de  fouten die ik gemaakt heb, ontdekt. Misschien als  ik de vragenlijst in een rustige omgeving had kunnen invullen, het resultaat beter geweest was', zegt Issabel. 'Het was voor mij zeker in de eerste plaats een prettige ervaring en ik zal altijd terugdenken aan de groep. Die mensen zal ik voor de rest van mijn leven nooit meer vergeten. Al wordt het spel wel door verschillende deelnemers erg hard gespeeld.'

Issabel is blij met wat ze mocht doen en meemaken: 'want zo'n dure reis zou ik zelf niet kunnen betalen. Dergelijke aanbieding zou ik zeker met plezier terug aannemen, maar ik vrees dat die er nooit meer gaat komen.'

'Ik heb nu ook een andere kijk gekregen en was zelfs ontroerd door de manier waarop dergelijke programma's gemaakt worden. Iedereen heeft een prachtige job gedaan.'

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers