Live darts, live voetbal en bijzondere verhalen bij VTM 2

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

VTM 2 gaat ook dit najaar geen uitdagingen uit de weg. En al zeker niet in het nieuwe programma 'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', waarin professionals worden gevolgd die het gevaar elke dag recht in de ogen kijken.

Er zijn nieuwe seizoenen van 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn', 'Lady Truckers' en 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen', met elke aflevering een andere bekende Vlaming. Daarnaast overlaadt de zender z’n kijkers ook met sport van de bovenste plank. Er is de absolute top van het voetbal in de Champions League met Aster Nzeyimana als gepassioneerd expert in de commentaarcabine en de wereldtop van het darts in toernooien die samen goed zijn voor ruim 150 uur aan dartspektakel.


Kristine Willems, channel manager VTM 2: 'VTM 2 blijft verder groeien op twee stevige pijlers: live sport én levendige reality. VTM 2 staat dus voor: live, leven én lef. Begin dit jaar waagden we een grote sprong met 'Gestrand op Honeymoon Island'. Een programma dat we als zender from scratch mee ontwikkeld hebben en dat intussen verkocht werd aan drie landen. VTM 2 is ook dé zender die darts op de kaart zette. Niet alleen blijft het aantal kijkers groeien, mensen willen ook echt zelf aan de slag met darts. Dat ziet zowat elk café in Vlaanderen én dat merkten we zelf met de massale toestroom voor de VTM 2 Darts Academy. Ook dit najaar brengen we verhalen uit het echte leven door een entertainende bril bekeken. Bockie gaat nog meer eten, de lady truckers gaan nog meer kilometers vreten en we ontdekken nog meer straffe mensen met bijzondere jobs.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers