Live darts, live voetbal en bijzondere verhalen bij VTM 2

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

VTM 2 gaat ook dit najaar geen uitdagingen uit de weg. En al zeker niet in het nieuwe programma 'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', waarin professionals worden gevolgd die het gevaar elke dag recht in de ogen kijken.

Er zijn nieuwe seizoenen van 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn', 'Lady Truckers' en 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen', met elke aflevering een andere bekende Vlaming. Daarnaast overlaadt de zender z’n kijkers ook met sport van de bovenste plank. Er is de absolute top van het voetbal in de Champions League met Aster Nzeyimana als gepassioneerd expert in de commentaarcabine en de wereldtop van het darts in toernooien die samen goed zijn voor ruim 150 uur aan dartspektakel.


Kristine Willems, channel manager VTM 2: 'VTM 2 blijft verder groeien op twee stevige pijlers: live sport én levendige reality. VTM 2 staat dus voor: live, leven én lef. Begin dit jaar waagden we een grote sprong met 'Gestrand op Honeymoon Island'. Een programma dat we als zender from scratch mee ontwikkeld hebben en dat intussen verkocht werd aan drie landen. VTM 2 is ook dé zender die darts op de kaart zette. Niet alleen blijft het aantal kijkers groeien, mensen willen ook echt zelf aan de slag met darts. Dat ziet zowat elk café in Vlaanderen én dat merkten we zelf met de massale toestroom voor de VTM 2 Darts Academy. Ook dit najaar brengen we verhalen uit het echte leven door een entertainende bril bekeken. Bockie gaat nog meer eten, de lady truckers gaan nog meer kilometers vreten en we ontdekken nog meer straffe mensen met bijzondere jobs.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers