Mathias Coppens hangt de boer uit in nieuw programma

vrijdag 22 september 2023
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Mathias Coppens gaat voor een nieuw programma boeren die nood hebben aan vakantie een handje helpen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Samen met een BV neemt hij het werk op het erf over.

Boeren hebben niet altijd evenveel tijd om op vakantie te gaan, dus gunt Mathias Coppens het hen om er een paar dagen tussenuit te zijn. Hij neemt tijdens de vakantie het roer over en samen met een bekende gast gaat hij aan de slag. Daarnaast is het ook de bedoeling om tijdens hun verblijf op de boerderij een 'dieper gesprek' te voeren met de BV in kwestie.


'Op een tractor heb ik al weleens gezeten, maar een hele boerderij overnemen blijft toch wel echt spannend. Ik ben ook heel benieuwd naar hoe mijn bekende gasten het er vanaf zullen brengen in de stal of op het veld', zo vertelt Mathias Coppens in Het Laatste Nieuws.

Waar en wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers