Mathias Vergels en Lynn Van Den Broeck klaar voor de start van 'Thuis' - VIDEO

woensdag 19 augustus 2020

Het aftellen kan echt beginnen nu, want op 31 augustus schiet het langverwachte nieuwe seizoen van 'Thuis' uit de startblokken. En of de acteurs er klaar voor zijn.

Stuk voor stuk stomen ze zich klaar voor die prachtige comeback waarop de hele ploeg van 'Thuis' samen met alle kijkers zo lang hebben gewacht! 'Thuis' is er klaar voor. Jij ook? Laat dat 26ste seizoen maar komen!


 


Een opfrissertje nodig? Karin Baert vat het vorige seizoen kort samen - VIDEO

'Thuis', vanaf maandag 31 augustus, opnieuw elke maandag tot vrijdag rond 20.10 uur op Eén. De heruitzending van de seizoensfinale zie je zondag 30 augustus om 20.00 uur op Eén.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Thuis' herbegint op 31 augustus

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers