Maureen, Sieg, Dempsey en Nico brengen buurten samen in nieuwe 'Helden'-avonturen

zondag 21 juni 2020

Vanmorgen waren de 'Helden' Maureen, Sieg, Dempsey en Nico te gast in Kingsize Kotlive met groot nieuws: deze zomervakantie zullen de 'Helden' nieuwe avonturen beleven in Heldentoeren.

Samen met de Ketnetters, de gezinnen en de buurten zullen Maureen, Sieg, Dempsey en Nico geweldige speelplekken bouwen waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en avonturen beleven. Zo brengen de Helden de kinderen, gezinnen en buurten opnieuw samen na wekenlang binnen te moeten blijven.


Maureen, Sieg, Dempsey en Nico kijken er alvast naar uit: 'We hebben er keiveel zin in om samen met de kinderen te ravotten, te bouwen en de boel op stelten te zetten. Iedereen moest zo lang binnen blijven, tijd om er nu met z’n allen terug volop in te vliegen. Tsjik tsjak vollenbak!'

Heldhaftige speelplekken in 'Heldentoeren'
We hebben er een aantal bizarre weken opzitten. Iedereen moest 'in zijn kot' blijven, kinderen mochten niet langer naar school, contact met anderen werd tot het minimum beperkt... De Helden Maureen, Sieg, Dempsey en Nico willen zich daarom deze zomervakantie inzetten om de kinderen, gezinnen en buurten op een veilige manier weer samen te brengen en te verbinden.

In 'Heldentoeren' trekken de Helden 6 weken lang naar de straten, pleintjes en velden in Vlaanderen, om ze samen met de Ketnetters extra Heldhaftig te maken. Ze creëren samen met de kinderen een magische plek die de kinderen en de buurt samenbrengt tijdens het bouwen. De Helden slaan daarvoor telkens hun tenten op in de straat of op het plein. Er is een goede reden waarom ze ergens zijn: het ontbreekt de kinderen en de buurt aan een toffe speelruimte.  En daar gaan de Helden mee aan de slag met al hun enthousiasme en geschifte ideeën. Ze zullen samen met de kinderen ter plaatse iets ongelofelijks bouwen en zo ook de kinderen thuis veel plezier en inspiratie bezorgen.

'Heldentoeren', vanaf maandag 21 september op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers