MENT TV vanaf zondag ook voor de nog niet-digitale kijkers

zaterdag 7 april 2012

MENT TV startte op 5 september 2011 met haar 24-uurskanaal op het digitale platform van Telenet, een paar maanden later was de zender ook te zien op het Brusselse Numéricable en sinds begin maart konden Telenet klanten ook MENT TV bekijken via Yelo. En de groei gaat door. Vanaf nu zondag 8 april kunnen ook de (nog) niet – digitale kijkers in Vlaanderen kennismaken met MENT TV, dat kan op zondagmorgen tussen 8.00 en 14.00 uur op het analoge infokanaal.

MENT TV pakt daarvoor uit met een totaal-zondagprogramma in een presentatie van Herbert Verhaeghe. Herbert is zanger, Radio 2-presentator en sinds september vorig jaar vast MENT gezicht. Hij nam de presentatie voor het programma 'MENT BABBEL' voor z'n rekening en ontving daarin de grote namen uit de Vlaamse showbizz.

In 'MENT OP ZONDAG' ontvangt Herbert Verhaeghe in een gloednieuwe studiosetting elke week gasten uit de Vlaamse showbizz, met pasen zijn Nicole en Hugo de centrale gasten. Tussen de gesprekken door zit veel muziek uit Vlaanderen en uit de buurlanden. Ook populair klassiek en Duitse muziek krijgt een pertinente plek in het programma. Elke zondag zijn er concerten of grote shows te zien. Op pasen is dat om 10.00 uur het Schlagerfestival Hasselt en om 12.00 uur een programma wat de Strauss-fans zullen weten te smaken, het concert 'And the waltz goes on' van André Rieu.

'MENT TV', 24 uur per dag digitaal via Telenet, Numericable en Yelo van Telenet. Voor de analoge kijkers op zondag tussen 8.00 en 14.00 uur, 'MENT OP ZONDAG'.


MENTtv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers