MENT TV vervangt muziekzender anne bij Proximus TV

woensdag 1 juni 2016

Vanaf 1 september 2016 is muziekzender MENT TV te zien op Proximus TV op kanaal 15 in Vlaanderen, op kanaal 69 in Brussel en op kanaal 235 in WalloniŽ. MENT TV wordt op 1 september gelanceerd ter vervanging van muziekzender anne.

MENT TV biedt de kijker de garantie dat hij er al zijn favoriete Vlaamse artiesten en hun populairste hits zal terugvinden, aangevuld met muziek uit Nederland, Duitsland en een vleugje internationale meezingers. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van deze muziek.


Proximus TV gelooft dat er beter aan de verwachtingen van de Vlaamse muziekliefhebbers kan worden voldaan wanneer slechts één zender zich hier ten volle op toelegt.

In het televisieseizoen is er ook iedere dag 'MENT VANDAAG' met muziek, showbizznieuws, toffe rubrieken en interviews. Daarnaast wordt de MENT-kijker regelmatig verwend met specials, concerten en hitlijsten.

Proximus TV is dan ook verheugd om deze samenwerking aan te kondigen en zich er op deze manier van te verzekeren dat liefhebbers van Vlaamse muziek een meer dan waardig alternatief wordt aangeboden.

Mochten klanten naar aanleiding van deze verandering hun abonnement op Proximus TV willen opzeggen, dan kunnen zij dat op elk moment, kosteloos, schriftelijk of telefonisch.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers