Na alle kritiek! VTM 2 schrapt 'Astrid en Natalia: Back To Reality'

donderdag 22 februari 2024
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2024

Door de ophef van de voorbije dagen rond 'Astrid en Natalia: Back To Reality' heeft VTM 2 beslist om het programma niet langer uit te zenden.

In het programma werden Astrid en Natalia geconfronteerd met de uitdagingen van mensen die met een bescheiden budget moeten rondkomen. Uiteraard is er nog een groot verschil tussen de harde realiteit van het leven en de context van een reality-programma voor televisie. Die delicate oefening zorgde de voorbije dagen voor heel wat uiteenlopende meningen en controverse. Daardoor komen zowel het programma als de sterke getuigenissen die in de komende afleveringen nog te zien zouden zijn helaas niet meer tot hun recht.


Om de sereniteit rond het thema en alle betrokkenen te laten terugkeren heeft VTM 2, samen met Astrid, Natalia en het productiehuis beslist om het programma niet langer uit te zenden.

Het is niet de eerste keer dat VTM beslist om een programma niet (meer) uit te zenden. In het verleden werden onder anderen de programma's 'Oh Oh Cherso' en 'De Slechtste Chauffeur van Vlaanderen' naar de vergeetput verbannen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers