Nick Demey nieuwe directeur Regionale Media Maatschappij

woensdag 6 april 2016

Nick Demey (49) wordt op 2 mei 2016 de nieuwe Algemeen Directeur van de Regionale Media Maatschappij (RMM nv). Hij volgt Siegfried De Cuyper op die de functie Ad Interim vervulde.

Nick Demey is van opleiding Licenciaat Vertaler en behaalde tevens een postgraduaat Bedrijfskennis (HoGent). Hij is momenteel werkzaam bij het mediabureau Zigt Media als Managing Director. Hij startte zijn loopbaan bij Roularta Media Group in de afdeling externe communicatie. Vervolgens werkte hij 22 jaar bij het mediabureau Mediabrands, eerst als Planner & Buyer en Client Service Director en uiteindelijk als Managing Director Brand Connection.


RMM dankt Siegfried De Cuyper voor zijn inbreng en inzet tijdens deze periode.

De Regionale Media Maatschappij, waarvan Roularta Media Group 50% van de aandelen bezit, exploiteert de West-Vlaamse regionale zenders Focus en WTV, de website http://www.focus-wtv.be alsook het productiehuis Picstory. Focus en WTV bereiken wekelijks 420.000 kijkers.

Persbericht Roularta Media Group
http://www.focus-wtv.be
Meer artikels over Focus & WTV

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers