Nickelodeon's 'Cool Factor' pusht waaghalzen tot de limiet in nieuw seizoen

vrijdag 23 augustus 2019

Op zondag 15 september gaat alweer het zesde seizoen van het programma 'Cool Factor' van start bij Nickelodeon. Na succesvolle en spannende eerdere seizoenen maken de kandidaten zich opnieuw op voor extreme opdrachten die hen 'to the limit' pushen.

Nieuw dit seizoen is dat zij worden bijgestaan door hun vader of moeder. Onder leiding van presentatoren Nienke van Dijk en Wout Verstappen, krijgen de drie teams uit Nederland en België weer zenuwslopende opdrachten voorgelegd. De duo's beleven met elkaar super veel fun en worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en angsten te overwinnen. Kortom... ze worden uitgedaagd om tot het uiterste te gaan.


In 'Cool Factor' halen alleen kinderen met veel lef en wilskracht de finish. 'Cool Factor' is vanaf zondag 15 september iedere zondag te zien bij Nickelodeon.

Bij 'Cool Factor' komt het aan op doorzettingsvermogen en worden de kandidaten geconfronteerd met opdrachten waar ze soms echt tegenop zien. Heb jij bijvoorbeeld wel eens jouw tanden gezet in een meelwormbitterbal of pasteitje van sprinkhaanragout? De deelnemers durven vaak meer dan dat ze zelf denken. Klimmen, raften, abseilen, duiken... Niets is te gek voor de deelnemers van 'Cool Factor'. Welk team verlegt zijn grenzen en blijft met elkaar plezier maken? En wie weet daarmee de andere teams te verslaan?

Presentatrice Nienke van Dijk zegt over 'Cool Factor': ''Cool Factor' is een spannend spelprogramma waarin de kandidaten tot het uiterste worden getest. De teams krijgen vaak opdrachten voorgelegd, waar ik zelf niet alles van zou durven doen. Maar wat ik zo leuk vind aan dit programma, is dat blijkt dat mensen meer durven en kunnen dan dat ze zelf vaak denken. Het doorzettingsvermogen van de deelnemers lijkt eindeloos!'

Presentator Wout Verstappen vult aan: 'Het is zo tof om te zien dat teams elkaar helpen om alle angsten te overwinnen en hoe ze echt moeten samenwerken om tot het einde te komen. Ondanks de soms spannende opdrachten, hebben ze met elkaar de grootste lol en daar gaat het uiteindelijk om.'

'Cool Factor', vanaf zondag 15 september iedere zondag om 17.00 uur bij Nickelodeon.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers