Niet één, maar direct TWEE afvallers in 'De Mol'

zondag 31 maart 2019

'De Mol' is vier fleveringen ver. En de spanning wordt gestaag opgebouwd. Waar vorige week eerder een overgangsaflevering bleek, vielen deze week maar liefst twee Mollenjagers af.

Zij zijn het dus niet: 'De Mol' is niet Ingrid Coucke uit Westmalle noch Martijn Loosvelt. Beiden moesten deze week het strijdtoneel verlaten. Zij hadden het minst goede idee van wie de Mol zou kunnen zijn en konden dus niet verder doen in het programma.


Eerste afvaller is dus Ingrid Coucke uit Westmalle. Zij is 46 jaar, is gehuwd en heeft twee zonen. Ze is verdeler van rolluiken.

De tweede afvaller is Martijn Loosvelt (23 jaar), een Facility Assistent uit Ooigem.

In de vorige aflevering kreeg Eva rood maar moest niet vertrekken omdat zij als eerste de eliminatietest had ingevuld en de leugen van Gilles was dat zij moest vertrekken. In aflevering 4 ligt het lot van de afvaller (Eva) in handen van de overblijvers zij mogen stemmen of ze Eva terug willen of niet. Alleen Kaat en Bas willen dat Eva terug komt.

Eva maakt bekend dat zij niet de afvaller is en de overblijvers moeten met een code gestuurd (misleidend) door Eva ervoor zorgen dat Eva afvalt. Tot tweemaal toe geven de overblijvers een verkeerde code zodat Ingrid 'Rood' krijgt en de groep moet verlaten ten nadele van Eva. Verder in de aflevering Krijgt Martijn dan 'Rood' en moet hij ook de groep verlaten.

'Ik ben blijkbaar wel een goede leugenaar, maar door de lange vlucht en vermoeidheid verslapte mijn aandacht en dacht alleen nog maar aan slapen. Ik kwam met Axel in een kamer terecht waar we het gezelschap kregen van een (relatief) klein varken. Dit liep dan gewoon los in de kamer en maakte veel knorrende geluiden. Dat op zich stoorde mij niet zo, maar dan begon ook Axel geweldig te snurken in zijn slaap. Hierdoor  heb ik de handdoek geworpen en wilde uit de kamer om te SLAPEN', zo lacht Ingrid nu.

Waarom ik heb mee gedaan aan 'De Mol': mijn zonen schreven mij in, ik werd geselecteerd en dus besloot ik om mee te doen. Als ik geweten had wie 'De Mol' was had ik hier nu nog niet gestaan.'

'De Mol', elke zondag op VIER.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers