Nieuw historisch drama 'Sisi' tijdens de feestdagen in première op VTM 3

woensdag 15 december 2021

Fans van de hitserie 'Bridgerton' zullen blij zijn met de komst van de nieuwe reeks 'Sisi', een moderne interpretatie van het historisch drama dat het verhaal vertelt van de iconische Oostenrijkse keizerin Sisi en haar man keizer Franz.

Van 27 tot 29 december zendt VTM 3 de zes meeslepende afleveringen uit, perfect om te bingewatchen tussen de feestdagen. De serie vertelt het verhaal van het Oostenrijks keizerlijk paar in de 19e eeuw. Keizerin Sisi, een royale tomboy avant la lettre, vecht tegen het wrede regime aan het hof en voor haar idealen. Keizer Franz, de liefde van haar leven, is een man wiens gevoelens worden onderdrukt door de façade van een strikte heerser van het Oostenrijks-Hongaarse rijk. Actrice Dominique Devenport is de rising star die de rol van de stoere keizerin vertolkt terwijl de rol van keizer Franz is weggelegd voor Jannik Schümann.Na de wereldpremière in Cannes werd de reeks aangekocht door tal van internationale mediaspelers zoals NPO in Nederland, TF1 in Frankrijk en dus ook VTM 3 in Vlaanderen. Tijdens de feestdagen zullen de kijkers de zesdelige binge-worthy reeks exclusief bekijken op VTM 3, met zowel op 27, 28 als 29 december telkens twee meeslepende afleveringen om 20.35 uur.

'Sisi', op 27, 28 en 29 december dubbelafleveringen om 20.35 uur bij VTM 3 en ook op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers