Nieuw op VIER: 'De Recherche'

maandag 10 november 2014

Gent, februari 2014. Het team Drugs van de Lokale Recherche observeert al uren het huis van een drugdealer. Vanuit hun auto's constateren ze een voortdurend komen en gaan van klanten.

Eén van hen geeft toe dat hij drugs en een wapen kon kopen in de woning. Het speciale bijstandsteam, C.O.P.S,  wordt erbij geroepen om de woning binnen te vallen. Wanneer de drugdealer onverwacht  zijn huis verlaat, volgt een wilde achtervolging door de stad.


'De Recherche', van de makers van 'De Rechtbank', toont voor het eerst hoe een misdaadonderzoek van a tot z gevoerd wordt. Het opsporen van daders, het verzamelen van bewijsmateriaal, huiszoekingen en arrestaties... tot en met het eerste verhoor,  waarin de rechercheurs de verdachten confronteren en al dan niet laten bekennen.

'De Recherche', vanaf dinsdag 11 november om 21.05 uur op VIER.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers