Nieuwe afleveringen van populair kookprogramma 'Klaar in 20 Minuten' op njam!

zondag 28 augustus 2022

In het nieuwe seizoen van 'Klaar in 20 Minuten' zorgt njam! weer voor kilo's kookinspiratie voor het drukke najaar. Met slechts 7 ingrediŽnten en 20 minuten tijd toveren de njam!-chefs een snel, eenvoudig maar vooral lekker gerecht op tafel. Maandag 29 augustus starten de nieuwe afleveringen op culi-zender njam!.

In 'Klaar in 20 Minuten' draait alles rond haalbare recepten die in een handomdraai gemaakt zijn en met slechts enkele ingrediënten, die allemaal in de supermarkt te vinden zijn. Dit programma is het bewijs dat lekker koken niet moeilijk hoeft te zijn. Bovendien maken de chefs alles klaar in beeld, zonder dat de opnames onderbroken worden. De kijker krijgt dus alles van het kookproces te zien, ook als het eens zou mislopen. Het enige dat de kijker niet te zien krijgt is de mysterieuze gastheer Jef, die vanachter de camera de koks op de rooster legt over hun recept.


Van Italiaans tot Marokkaans en van gezond tot eens goed zondigen met comfort food, voor elk wat wils, want in dit nieuwe seizoen roeren 9 verschillende njam!-chefs in de potten in maar liefst 36 gloednieuwe afleveringen. Vaste waarden Bart Desmidt, Anne-Sophie Breysem, Jeroen De Pauw, Lore Moerman, Jelle Beeckman, Peppe Giacomazza, Bert Meewis worden vergezeld door 2 nieuwe gezichten in de 'Klaar in 20 Minuten'-keuken: Mounir Toub en Vanja van der Leeden. Onder het toeziend oog van gastheer Jef tonen de chefs aan dat heerlijk koken in 20 minuten écht kan.


'Klaar in 20 Minuten', vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 17.30, 20.40 en 23.00 uur op njam!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers