Nieuwe app van 'Dagelijkse Kost' na 1 dag al overdonderend succes

vrijdag 22 september 2023
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Geweldig nieuws uit 'Dagelijkse Kost'-hoek: de gloednieuwe en gratis app die gisterenochtend gelanceerd werd, wordt ťrg gesmaakt door de Vlaming. Op iets meer dan 1 dag tijd staat de app zowel in de Apple app store als in de Google play store namelijk op nummer 1 in de categorie 'Food & drinks' in BelgiŽ.

In de Apple app store staat hij ook nog eens op nummer 2 van meest gedownloade apps van het moment in België, en bij Google play store op nummer 4!


Zo is de app dus meteen een denderend succes. De app wil gebruikers door het hele kookproces gidsen met veel aandacht voor inspiratie, gebruiksvriendelijkheid en kookplezier.

Bijna 800.000 swipes door recepten
De 'Dagelijkse Kost'-app werd tot nu toe al meer dan 20.000 keer gedownload. Om kookinspiratie aan de Vlaming te serveren, werkt de app met recepten die je kan swipen om zo een ideale match te vinden. Er werd al meer dan 800.000 keer geswipet door de recepten intussen, naar verwachting bedraagt dat aantal vanavond 1 miljoen.

Naast deze mooie cijfers zijn ook de reacties van de gebruikers positief. Dat fans van 'Dagelijkse Kost' echt een community vormen, bewijst de app – na het succes van de website en de sociale media van 'Dagelijkse Kost' – opnieuw. Meteen na de lancering wisselden gebruikers in de app namelijk al vol enthousiasme kooktips met andere gebruikers uit, en deelden ze welke recepten ze zelf al hadden uitgeprobeerd.

Lieven Vermaele, Algemeen directeur Partnerships & Operations: 'Met de nieuwe 'Dagelijkse Kost'-app geven we nog meer gehoor aan de veranderende noden van onze kijkers en surfers. De combinatie van het sterke merk Dagelijkse kost, een straffe technologie van Picky en een mooie redactionele invulling van Hotel Hungaria zorgen voor deze unieke app. We zijn heel blij dat de Vlaming hem kan smaken.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers