Nieuwe bewoners in het 'Big Brother'-huis

zondag 4 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Week 3 in 'Big Brother', tijd om twee nieuwe bewoners het huis in te sturen. Nouchka en Sabeau zullen vanavond hun opwachting maken in het huis.

Benieuwd wat deze nieuwe bewoners teweeg gaan brengen in de groep.



Nouchka
​34 jaar (Oostende, BE)

'Mensen vinden mij soms wat te uitbundig.'

Nouchka is een avontuurlijk persoon en gelooft erin dat zij alle eigenschappen van een 'Big Brother' winnaar bezit. Ze kan goed tactisch denken, de spellen en de mindtricks zijn haar op het lijf geschreven. Ze weet hoe het is om aan een spelprogramma mee te doen en zal altijd alles geven. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een échte strijder.

Sabeau
​20 jaar (Zaandam, NL)

'Je kan geen voorkeur hebben als je nog niet alles hebt geprobeerd.'

Laat je niet misleiden door knappe looks van Sabeau want ze heeft nog veel meer in haar mars. Voor haar is persoonlijke groei onwijs belangrijk en ze steekt dit dan ook niet onder stoelen of banken. Hierdoor lijkt ze in gesprekken veelal ouder dan ze daadwerkelijk is. Ooit wil ze graag 12 maanden op een onbewoond eiland zitten, maar nu begint ze eerst met een verblijf in het 'Big Brother'-huis.

Deze bewoner moest het huis zaterdag verlaten:


'Big Brother' wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22.15 uur uitgezonden op Play4 en vanaf 20.30 uur op Goplay. Elke zaterdag is er om 20.00 uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother'-huis.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers