Nieuwe docuserie 'Justice 4 All' nu in Play & Play More, later op VIER

maandag 3 augustus 2020

In 'Justice 4 All' tonen zeven strafpleiters hoe het eraan toe gaat achter de schermen van een rechtszaak. Afpersing, verkrachting, wapenhandel en moord: voor deze meesters is het schering en inslag.

Rechtsprogramma’s zijn tegenwoordig schering en inslag in het Vlaamse televisielandschap. 'Justice 4 All' filmde echter een kant van het Belgisch gerechtssysteem die minder bekend is: het onthutsende dagelijkse (werk)leven van Vlaanderens' topadvocaten. Deze zeven zwaargewichten van de balie verdedigen potentiële moordenaars, nemen gangsterpraktijken onder handen en komen regelmatig in contact met gevaarlijke drugsbendes.


In de eerste aflevering volgen we meester Pol Vandemeulenbroucke – de 'enfant terrible' van de Antwerpse advocaten die zijn client bijstaat in correctionele rechtbank. De man werd jarenlang bedreigd en afgeperst en is veroordeeld is voor poging tot moord. Meester Mounir Souidi bezoekt dan weer een client in de gevangenis van Leuven: een notoir pornoproducent.

Afleveringen 1 tot 4 van 'Justice 4 All' kan je vanaf 3 augustus in Play & Play More bekijken. Het tweede deel (afl. 5 tot 8) is vanaf 17 augustus te zien in Telenet Play & Play More. De reeks wordt ook later uitgezonden op VIER.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers